Skip to content

Fokusområde #3

Branschens bästa medarbetare

Vår personal är det viktigaste vi har och grunden till vår framgång. Att vi jobbar tillsammans som ett team och att alla individer får de bästa fortsättningarna för att bidra och vara sitt bästa jag är viktigt.

Värderingsstyrd kultur
Det värderingsdrivna ledarskapet är fundamentet i vårt arbete med att ha branschens bästa medarbetare. Clockworks ledarskap kännetecknas av chefer som ger energi, bygger högpresterande team och säkerställer motiverade och engagerade medarbetare.

Engagemang och drivkraft
Vi vill få människor att växa och axla ett stort eget ansvar. Över tid ser vi att det inte bara är schysst mot medarbetarna, det är också lönsamt för bolaget när alla gör det de vill och kan allra bäst.

Förutsättningar att lyckas
En av våra viktigaste drivkrafter är att ha en verksamhet där alla jobbar tillsammans. ”jaget för laget” Dels för våra kunder och dels för vår gemensamma framgång. Att hjälpas åt, arbeta som ett lag och på varje ort vara nära varandra och våra kunder är en viktig konkurrensfördel.

  • 85 % av våra medarbetare ska känna ett högt engagemang för företaget.

  • Vi ska ha över 5,5 av 6 på frågan ”Hur väl uppfyller din konsultchef / rekryteringskonsult dina förväntningar på kompetensnivå?”

Verksamhetscase

Den digitala skolan blev ny nisch 

När coronapandemin slog till drabbades många av Sveriges skolor hårt. Över en natt tvingades lärare, rektorer och skolledare in i en digital värld som för många var outforskad. Men med hjälp av Clockwork kunde flera skolor höja sin digitala beredskap och snabbt ställa om till både distans- och fjärrundervisning.

Läs mer →

Ny kostym med satsning på ett nära ledarskap

En stark kultur och en tydlig ledarfilosofi ska ta Clockwork till nästa nivå. Det är ambitionen med den organisationsförbättring som stod i fokus under hela 2021. 

Läs mer →